NORQ - SMOOTH BLACK - HÅNDBAGAGE

1.899,00 DKK

NORQ er et dansk design brand som fremstiller kufferter med et fokus på nordisk minimalistisk design, som samtidig forener basal funktionalitet. NORQ er indbegrebet af solidt håndværk og vi bruger genanvendt aluminium af høj kvalitet. Kufferterne produceres af en aluminiumslegering som indeholder titanium og magnesium,  som gør at kufferten er robust og samtidig vejer minimalt.

Design:

- NORQ er en dansk designet kvalitetskuffert, som fokuserer på minimalisme - hvilket indebærer anvendelse af industrielle materialer og geometriske former. NORQ er skabt til at fremhæve enkelheden og funktionaliteten af kufferten.


Kvalitet:

- Materialet er en blanding af aluminium, titanium, og magnesium. Vores kufferter anodiseres, hvilket er en elektrokemisk overfladebehandling som sikrer forøgelsen af metallets naturlige oxidlag, denne overfladebehandling forlænger produktets levetid uden at ændre metallets æstetiske udtryk.

 

Funktionalitet:

- NORQ er udstyret med 4 styk dobbelt 360° hjul, for optimal komfort og stabilitet.

- NORQ er udstyret med et trinløs teleskop håndtag, som sikrer at kuffertens håndtag kan indstilles i alle tænkelige højde niveauer

- NORQ er udstyret med 2 håndtag, som er med indbygget soft-close funktion.

 

Specifikationer:

Vægt:4,3 KG

Dimensioner: 55cm X 40cm X 23cm (Højde X Bredde X Dybde)

Tilbehør: Spandex overtræk i sort ployester

Sikkerhed: Dobbelt TSA kodelås

Vandtæt: IPX6 - (Spuletæt)

Garanti: 1 års reklamation

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: